Centric connect.engage.succeed

Over Centric Belgium

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 400 medewerkers. Onze hoofdvestiging is in Oostkamp (Brugge), met nog een site in Zaventem (Brussel) en Mechelen. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

De drie belangrijke competenties van Centric Belgium zijn:

  • Software Solutions : het bouwen van standaard software voor markten als bouw, retail en supply chain;
  • Systems & Services : het beheer en de optimalisatie van systemen en infrastructuren voor grote en middelgrote bedrijven;
  • Staffing Services  : het leveren van high-level IT professionals.
     

Stabiele partner

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en leveranciers.

Europese speler

Centric Belgium is onderdeel van een Europese organisatie, met Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services als kernactiviteiten. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.