Centric connect.engage.succeed

Our services

 

The right agent for your mission 

De profielen die we voor u selecteren zijn divers. We werken zowel met vaste medewerkers als freelancers:
  • Support Engineer
  • System Engineer
  • .Net Developer
  • Java Developer
  • Sharepoint
  • Mobile Apps Developer en veel meer…
     

SOFTWARE PROFESSIONALS

Heb je een tekort aan aan capaciteit of heb je tijdelijk een specialist nodig? Centric Staffing Services selecteert voor u een professional met de juiste kennis en vaardigheden. Voor korte of lange termijn. 

INFRASTRUCTURE PROFESSIONALS 

Flexibele oplossingen voor tijdelijke of structurele noden. We kunnen snel schakelen en u professioneel begeleiden tegen een competitieve prijs. 

TEST PROFESSIONALS

Wilt u een helder advies over testen? Of zoekt u de beste testers om uw onderneming te ondersteunen? Centric telt heel wat testexperts en -consultants. Gecertificeerde professionals op het gebied van Scrum/Agile, verkennend testen, test-automatisatie, ISTQB of TMap Next.

IT agents met CentricDNA

Echte Centric’ers houden de beide voeten op de grond. Ze engageren zich enthousiast voor hun job en schrikken niet terug om fouten te maken. Ze leren graag bij, zijn makkelijk aanspreekbaar en helpen met plezier. Dat maakt van hen professionele, betrouwbare en betrokken collega’s. Ze doen wat ze beloven, ze staan voor wat ze doen. Ze hebben #CentricDNA.

We analyseren uw business

Uw specifieke business vormt de basis van een gepaste oplossing. We leggen uw situatie naast onze ervaring om tot een juiste inschatting te komen. Zo funderen we ons advies over IT support voor uw project of proces: een effectieve en efficiënte oplossing vertaald in een realistische aanpak. Centric heeft een neus voor de juiste knowhow, kennis en skills.

Meet the team. What's your IT mission?