Centric connect.engage.succeed

Beheer

Door de toenemende automatisering van bedrijfsprocessen wordt uw organisatie steeds afhankelijker van ICT. Uw hele bedrijfsvoering steunt daar immers op. Om die reden moet uw ICT goed geborgd zijn.

Centric neemt u het IT-beheer graag uit handen. Wanneer u uw kantoor of winkel automatisering aan ons uitbesteedt, is de beschikbaarheid van uw infrastructuur gegarandeerd. U heeft geen omkijken meer naar uw automatisering en kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Onze IT-professionals ondersteunen uw medewerkers via telefonische , remote en onsite support, of het nu gaat om hun werkplek op kantoor of thuis . Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor consultancy op het gebied van IT-beheer en kunnen wij uw medewerkers opleiden als het gaat om het beheren van uw kantoorautomatisering.

De unieke eigenschappen van uw bedrijfsprocessen zijn leidend voor de inrichting van onze beheeroplossingen. Zo bent u ervan verzekerd dat onze dienstverlening optimaal aansluit op uw behoefte. Wanneer u concrete afspraken wilt maken over het kwaliteitsniveau en de te leveren beheerdiensten of -oplossingen, leggen wij deze vast in een Service Level Agreement.