Centric connect.engage.succeed

Logistiek werkplekbeheer

De logistiek rondom uw IT vormt een complex geheel dat zich moeilijk laat voorspellen. Zeker als u afhankelijk bent van verschillende partijen voor de levering van hard- en software. U kunt uzelf een hoop zorgen en kosten besparen door het logistiek werkplekbeheer uit te besteden aan Centric.

U beslist zelf wat u uitbesteedt. Wij kunnen voor u de logistieke taken, zoals de ontvangst, assemblage, imaging en opslag van uw hardware, voor onze rekening nemen. Daarnaast kunt u de reparaties aan uw apparatuur aan ons uitbesteden. Met ons landelijk dekkend netwerk kunt u bovendien altijd en overal rekenen op onsite ondersteuning van Centric.

Bij ons logistieke proces staan continuïteit en efficiëntie voorop. Centric kan voor u een centrale voorraad beheren. Wij richten hier uw pc’s in conform uw wensen. Aansluitend verzorgen wij een efficiënte installatie op de werkplekken en sluiten wij de pc’s aan op het netwerk. Hierbij zorgt Centric ervoor dat uw gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden.