Centric connect.engage.succeed

Voordelen

Mensen staan bij Centric voorop : peoplecentricity. Want onze mensen zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. We maken actief werk van de aangename werksfeer, vraag dat maar aan onze werknemers. 

Work-life balance

We spannen ons in om het de werknemers zo comfortabel mogelijk te maken. Eén van de resultaten hiervan is de mogelijkheid van glijdende werktijden. In heel wat functies kun je starten tussen 7 en 9 uur ’s morgens en bepaal je zelf wanneer je middagpauze valt. Voor functies waarbij permanentie nodig, gelden uiteraard aangepaste afspraken. Via het ADV-systeem werk je 8 uren per dag en verzamel je extra momenten die je vrij kunt nemen. In bepaalde functies tenslotte, is telewerken mogelijk.

Aangename werksfeer

Ruimte om elkaar te treffen

Collegialiteit daar blinken we in uit. Op geregelde tijdstippen ontmoeten we elkaar op een groot of kleiner event. Of gewoon in het Trefpunt bij de koffiemachine. 
Het Centric4FUN-team biedt een hele waaier aan extra activiteiten, neem een kijkje welke verrassingen ze zoal uit de mouw schudden. 

Centric NY event

Opleidingen

Je loopbaan en ontwikkeling zijn belangrijk. Werken aan jezelf is in eerste instantie je eigen verantwoordelijkheid. Centric wil je daarbij helpen met bedrijfsbrede trainingen, individuele trainingen, on the job training,…

Opleiding

Sportieve activiteiten

Sporten en een gezonde levensstijl zijn erg belangrijk voor succes op het werk en plezier in het leven. Daarom zie je geregeld Centric in beweging. Dus haal je sportschoenen uit de kast en doe mee.

Wielerevent

Jeugdsportsponsoring

Omdat je met goede gewoonten niet vroeg genoeg kunt beginnen, levert Centric als maatschappelijk betrokken onderneming graag een positieve bijdrage aan de jeugdsport. In 2017 engageert Centric Belgium zich om 10 sportteams waar kinderen (-18 jaar) van medewerkers actief zijn te steunen met een bedrag van 500 euro. We maken een mooie mix van verschillende sporten, regio’s en leeftijd.

Jeugdsportsponsoring

Kortingen en voordelen via partners

Via een aantal partners kun je genieten van extra voordelen als werknemer van Centric Belgium. We denken aan:

  • Proximus Employee Privilege Programme
  • Pearle Vision: korting met jouw kaart van DKV
  • Idee Kids: korting op kinderkampen
  • Employee Benefits Agoria
  • Microsoft Software Assurance
  • Personeelsvoordeelwinkel

Leads en referral bonus

Werkt je enthousiasme aanstekelijk en breng je nieuwe klanten of nieuwe collega's aan boord van onze organisatie, dan kun je een bonus bekomen. Mooi meegenomen!