Centric connect.engage.succeed

Over Centric Belgium

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 400 medewerkers. Onze hoofdvestiging is in Oostkamp (Brugge), met nog een site in Zaventem (Brussel) en in Mechelen. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

De drie belangrijke competenties van Centric Belgium zijn:

  • Software Solutions : het bouwen van standaard software voor markten als bouw, retail en supply chain;
  • Systems & Services : het beheer en de optimalisatie van systemen en infrastructuren voor grote en middelgrote bedrijven;
  • Staffing Services  : het leveren van high-level IT professionals.
     

Stabiele werkgever

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en leveranciers. Een stevige basis voor een stabiele organisatie.

Europese organisatie

Centric Belgium is onderdeel van een Europese organisatie en bestaat ondertussen 25 jaar. Je collega's zijn verspreid over 10 landen: België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. We gebruiken bijgevolg vaak de Engelse taal in onze communicatie.

Centric als werkgever

Centric Belgium is anders dan andere grote IT-dienstverleners. We zijn in korte tijd sterk gegroeid dankzij onze nuchtere, pragmatische aanpak. Centric is niet-beursgenoteerd; fluctuaties op de beurs hebben geen invloed op onze werkwijze en resultaat. Dit geeft ruimte aan een stabiele, slagvaardige bedrijfsvoering. 

Werknemers van Centric bezitten een uniek #CentricDNA.

Check hier of jij ook over de nodige dosis #CentricDNA beschikt!