Centric connect.engage.succeed

Our services

 

Mission possible

Ontdek enkele voorbeelden van opdrachten die onze IT agents tot een goed einde brengen. 
Our mission 1 Hichame

Onze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van audiovisuele en multimediale producten en diensten. Het infrastructuur team is verantwoordelijk voor het beheren en ondersteunen van de IT- en uitzendsystemen. Centric stuurt een IT Network Engineer met de nodige expertise en een hands-on aanpak voor het implementeren en oplossen van netwerken en beveiliging. De IT agent werkt zowel op de nieuwste datacenter netwerken en op video-over IP distributienetwerken.

Our mission 2 Lotte
Onze IT agent is lid van het cloud platform management team en coördineert en ondersteunt de verschillende Cloud platforms. De IT professional heeft de volgende taken:

• cloud-systeem beheren
• ondersteuning en advies over nieuwe cloud-based applicaties 
• interactie met serviceproviders om een snelle en kwalitatieve probleemoplossing te waarborgen
• meten, monitoren en acteren op SLA KPI's
• risico's, problemen, budget en documentatie bijhouden en beheren om d IT-engagementen en projectresultaten te behalen.


Our mission 3 Andy
Onze BI Oracle-ontwikkelaar richt zich op het implementeren van efficiënte Oracle query's. Hierbij past hij de ETL-flow en afstemmingstoepassingen aan die door de rapportagelaag worden gebruikt. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
• efficiënte Oracle-vragen en procedures ontwikkelen
• ETL-procedures ontwikkelen, met een sterke focus op optimale Oracle prestaties
• bestaande zoekopdrachten afstemmen voor rapportage
• huidige DB herstructureren volgens de beste praktijken van Oracle
• technische tests uitvoeren

#tevredenklant

KBC houdt ervan dat we goed kunnen luisteren

KBC vertrouwt al sinds 2016 op de Staffing Services van Centric voor korte en lange projecten. Over diverse functies heen, geven zo’n 30 consultants het beste van zichzelf: business-analisten, projectmanagers, junior support engineers en meer. “Aanwerven doen we enkel nog op selectieve basis voor specifieke permanente functies. Soms hebben we voor welbepaalde projecten echter nood aan tijdelijke specifieke kennis. Via Centric kunnen we dergelijke knowhow over de nieuwste technologieën in huis halen.. Centric luistert goed naar wat we nodig hebben, zoekt mee naar oplossingen en bezorgt ons waardevolle consultants die vlot meedraaien tussen onze vaste medewerkers.” 


The right agent for your mission

Laat ons weten welke uitdagingen u heeft en we adviseren u voor een gepaste realistische oplossing. We selecteren voor u een IT agent om uw missie tot een goed einde te brengen.

Probeer het meteen, neem rechtstreeks contact met ons op!

  

IT agents met Centric DNA

Echte Centric’ers houden de beide voeten op de grond. Ze engageren zich enthousiast voor hun job en schrikken niet terug om fouten te maken. Ze leren graag bij, zijn makkelijk aanspreekbaar en helpen met plezier. Dat maakt van hen professionele, betrouwbare en betrokken collega’s. Ze doen wat ze beloven, ze staan voor wat ze doen. Ze hebben #CentricDNA.