Centric connect.engage.succeed

Softwareoplossingen

Centric richt zich op klantspecifieke (maatwerk)software die bedrijfskritische processen ondersteunt. 

Softwareontwikkeling en softwarebeheer

Enerzijds realiseren en testen wij nieuwe oplossingen en systemen. Anderzijds beheren en onderhouden wij uw bestaande systemen. Onze focus is daarbij het verlengen van de levensduur van uw applicaties tegen zo laag mogelijke kosten.

Centric levert u flexibele capaciteit of draagt totale projectverantwoordelijkheid. Ook outsourcing en offshoring van ICT-dienstverlening behoren tot de mogelijkheden.

Standaardsoftware

Centric biedt naast haar maatwerksoftware ook standaardsoftware die generieke bedrijfsprocessen ondersteunen. Voor bijvoorbeeld  de ondersteuning van uw personeels- en salarisadministratie. Of bijvoorbeeld software voor de digitale verwerking van uw informatie (EDI) of aan de organisatie en registratie van uw documenten.

Branchespecifieke software

Centric levert moderne standaardsoftware en de bijbehorende dienstverlening voor organisaties in verschillende branches. Onze dienstverlening omvat het ontwerp, de ontwikkeling, de implementatie, het onderhoud en eventueel de exploitatie van de software. Om de kwaliteit van de applicaties te waarborgen, kunnen wij u tevens capaciteit, kennis en kunde bieden voor het testen en beheren van uw software. Lees meer>>