Centric connect.engage.succeed

SharePoint Workflow met Nintex: oplossing voor geavanceerde workflows

SharePoint biedt functionaliteit waarmee u die u als gebruiker in staat stelt met workflows te werken. Die functionaliteit is vaak ruim voldoende. Maar als u eenmaal het gemak van geautomatiseerde workflows heeft ervaren, is de kans groot dat u verlangt naar geavanceerde workflows. In dat geval bent u vrijwel altijd genoodzaakt een programmeur in te schakelen om de extra functionaliteit te realiseren. Dat geldt ook voor de wijzigingen die daarop volgen. Dit kan uiteindelijk een kostbare zaak worden.

Nintex

Centric is daarom al jaren partner van Nintex: nummer één van de wereld als het gaat om workflow add-ins voor SharePoint. Nintex Workflow 2007 en 2010 voegen een ‘drag and drop’-ontwerpprogramma voor workflows, connectiviteit en geavanceerde workflow-eigenschappen toe aan het Microsoft SharePoint 2010-platform.

Zowel zakelijke gebruikers als IT-professionals kunnen nu snel en eenvoudig al hun zakelijke processen automatiseren: van een eenvoudig verzoek om verlof tot ingewikkelde integratie van externe toepassingen en gegevensbronnen. Ook communicatie met gegevensbronnen van uw leveranciers of klanten is mogelijk.

Nintex biedt bovendien mogelijkheden om via de ‘cloud’ te communiceren. En dat verbreedt uw mogelijkheden aanzienlijk. Zo kunt u bijvoorbeeld via Office365 (SharePoint in de cloud) een Sharepoint site creëren waar klanten vragen kunnen stellen over uw producten en oplossingen. Via een Nintex workflow kunt u deze vragen aan één van uw medewerkers toewijzen, zodat deze hem intern op kunnen pakken. Maar u kunt ook denken aan het publiceren van documenten op een site in de cloud via een workflow.

De voordelen van Nintex Workflow

  • Nintex Workflow is intuïtief en gemakkelijk in gebruik.
  • Met Nintex Workflow kunt u de realtime status van workflows bekijken.
  • Nintex Workflow meet en verbetert uw bedrijfsprestaties.
  • Nintex Workflow biedt herbruikbare workflows.
  • Nintex Workflow is eenvoudig te gebruiken en te beheren; er is geen clientsoftware nodig.
  • Nintex Workflow zorgt voor meer efficiency en lagere verwerkingskosten.