Centric connect.engage.succeed

Geïntegreerde ERP-oplossing

ERP staat voor Enterprise Resource Planning, software die alle processen binnen uw bedrijf ondersteunt. ERP wordt vaak het hart van de onderneming genoemd. Waarbij voorheen veel bedrijven gebruikmaakten van verschillende programma’s om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen, worden in een ERP een heel groot aantal processen ondergebracht.

Een gevolg van een dergelijk ERP-systeem is dat gegevens van klanten, projecten, diensten en producten binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind biedt een ERP-systeem veel andere voordelen zoals een efficiëntere manier van werken, betere communicatie en uiteraard kostenreductie. Het spreekt voor zich dat dit staat of valt met de mate waarin uw eigen bedrijfsprocessen goed ondersteund kunnen worden.  

Precies daar komt de toegevoegde waarde van de Centric naar voor.  Centric biedt een ERP aan op twee strategische markten, zijnde Centric Construction Solutions voor de bouwsector en Centric Supply Chain Solutions, voor de groothandel (supply chain). Op beide markten heeft Centric meer dan 20 jaar ervaring en kunnen we tientallen referenties voorleggen. We kennen uw business dus door en door, wat een absolute voorwaarde is voor een vlotte en professionele implementatie.