Centric connect.engage.succeed

Historie & cultuur 

In 1992 start Gerard Sanderink, een nuchtere ondernemer uit Twente, de Sanderink Groep, de voorloper van het huidige Centric. Dankzij autonome groei en een strategisch acquisitiebeleid is Centric uitgegroeid tot een Europese dienstverlener van formaat. 

Ongeacht het wisselende economische klimaat, zijn we sinds de oprichting winstgevend en investeren we de winst in de kwaliteit en uitbouw van het portfolio. Centric groeit snel uit tot een volwaardige IT-leverancier op het gebied van detachering en software voor een aantal strategische markten, waaronder de lokale overheid, woningcorporaties, zorg, supply chain, bouw en de financiële sector. Dankzij de balans in onze activiteiten en de samenwerking met partners, zijn onze klanten verzekerd van continuïteit en totaaloplossingen.

Ondanks de grote diversiteit aan activiteiten, delen we één bedrijfscultuur. Die bedrijfscultuur is een afspiegeling van Gerard Sanderink zelf: hardwerkend, nuchter en  pragmatisch. Het is een bedrijfscultuur die ook nu nog leeft binnen alle Centric-afdelingen, en die geborgd is in onze kernwaarden.

Tien jaar na de oprichting zette Centric de eerste stappen over de grens. Eerst in België, later ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië.