Centric connect.engage.succeed

Connect retailers & consumers to engage successfully

Centric: slimme IT voor omnichannel retail, warehousemanagement en logistiek

Ontdek de volgende generatie software en IT-diensten voor hogere klantbinding en conversie, efficiëntere processen en lagere kosten.

De beste consumentbeleving en een goedlopende supply chain

Consumenten eisen de beste prestaties en willen keer op keer verrast worden. Het dwingt retailers hun processen en businessmodellen doorlopend te optimaliseren. Want wie niet voldoet aan de wensen van zijn klanten, verliest ze aan de concurrentie. De invloed van de consument is daardoor merkbaar in de hele keten. In webshops en fysieke winkels, maar ook in distributiecentra, groothandels en bij transporteurs. Overal moeten prestaties omhoog en processen gestroomlijnd. Retailers stoeien dagelijks met deze uitdagingen. Eén ding staat daarbij vast: IT is cruciaal bij deze transitie en optimalisatie.

Bent u klaar voor de volgende generatie IT voor retail? Kies dan voor een betrouwbare IT-leverancier met jarenlange retailervaring. Onze software en specialisten helpen u bij het realiseren van:

  • hoge klantbeleving en conversie in de winkel, online en aan de deur
  • een moderne winkelbeleving, vlotte check-out en lage TCO
  • effectieve fulfilment in uw warehouse
  • digitale uitwisseling in de supply chain

Benieuwd hoe de volgende generatie van IT al uw verkoopkanalen bij elkaar brengt? Download de whitepaper ‘The Next IT Wave in Retail’.

Hoge klantbeleving en conversie in de winkel, online en aan de deur

Hoge klantbeleving en conversie in de winkel, online en aan de deur
Het is tijd om klantbeleving en conversie te verhogen door uw on- en offline touchpoints te verbinden. Profiteer van realtime productinformatie en voorraadinzichten en ontdek nieuwe kansen voor cross-selling. Dit alles terwijl u merkambassadeurs maakt van uw klanten door ze promoties & loyalty over alle kanalen te bieden. Het is mogelijk met de Omnichannel Retail Suite. Laat kanaalverschillen achter u en bied klanten overal en altijd perfecte service: in de winkel, aan de deur en online.

Zet de stap naar omnichannel sales en service met onze Omnichannel Retail Suite

 

Een moderne winkelbeleving, vlotte check-out en lage TCO

Een moderne winkelbeleving, vlotte check-out en lage TCO
Moderne technologieën helpen u om klanten een bijzondere winkelervaring te bieden. Daardoor wordt u als retailer steeds afhankelijker van IT. Hoe zorgt u dat het werkt, iedere keer opnieuw? En hoe houdt u zelf de focus op uw kerntaken? Besteedt uw winkelautomatisering uit aan Centric. Wij zorgen voor de hoogste beschikbaarheid van uw IT en helpen u om u te richten op uw kerntaken. Hierdoor voert u winkelinnovaties sneller door en verlaagt u uw TCO. Bovendien heeft u voor uw volledige winkelautomatisering nog maar één aanspreekpunt. Dit maakt zaken doen eenvoudig en overzichtelijk.

Kies voor de hoogste beschikbaarheid van uw winkel-IT met onze Managed Services for Retail

Effectieve fulfilment in uw warehouse dankzij een sturend WMS

Effectieve fulfilment in uw warehouse dankzij een sturend WMS
De markt verandert continu en uw warehouse verandert mee. Nieuwe manieren van ontvangen, opslaan en verzenden maken orderafhandeling en prioriteiten stellen steeds uitdagender. Snelle interpretatie van informatie is daarom cruciaal. Maak kennis met Locus WMS, de drijvende kracht achter een efficiënt warehouse. Ons sturende warehousemanagementsysteem wisselt realtime informatie uit met uw klanten en leveranciers en helpt uw magazijnoperatie te stroomlijnen. Van e-commerce tot groothandel en van retail tot 3PL en productie: Locus WMS geeft grip op de logistieke processen in complexe warehouses.

Stroomlijn ook uw magazijnoperatie met de intelligentie van Locus WMS

 

Digitale uitwisseling in de logistieke keten

Digitale uitwisseling in de logistieke keten met één platform
De economie groeit krachtig en consumentenbestedingen stijgen. Helaas halen veel retailers er niet het maximale uit. De sector verwerkt haar logistieke bedrijfsprocessen nog steeds op papier. Iedereen beseft dat digitalisering processen efficiënter maakt en kosten bespaart, toch zetten slechts weinig retailers de stap naar digitaal werken. Dat is zonde. Er liggen grote voordelen in het verschiet, voor klanten én ondernemers. Maak kennis met LISA. Één platform voor alle logistieke stromen: van fabrikant tot distributiecentrum en van winkellevering tot en met fijnmazige distributie in e-commerce.

Maak nader kennis met LISA, het platform voor al uw logistieke stromen

 Ready for the next IT wave in retail?