Centric connect.engage.succeed

Gestroomlijnd transport dankzij grip op uw processen


Plan&Go TMS: volledig geïntegreerd transportmanagement

Het transportmanagementsysteem speelt een sleutelrol in uw transportketen. Van orderinvoer en planning tot en met informatieuitwisseling met klanten: uw TMS geeft grip op het volledige transportproces. Met Plan&Go TMS kiest u voor een bewezen transportmanagementsysteem dat processen stroomlijnt en waarmee u klaar bent voor toekomstige innovaties in uw sector.

Met Plan&Go TMS heeft u inzicht in de prestaties van uw logistieke onderneming en kunt u sturen op succes. Bijvoorbeeld met de geavanceerde planningsopties, flexibele import- en exportmogelijkheden en intuïtieve bediening. Plan&Go geeft real-time overzicht en helpt u zo om uw capaciteit optimaal te benutten.

De voordelen van Plan&Go TMS in het kort

  • optimalisering van het hele transportproces door inzicht en grip
  • brede ondersteuning voor verschillende bedrijfsmodellen
  • intuïtieve interface
  • volledig geschikt voor digitaal transport, inclusief Transfollow
  • integreert uitstekend met andere systemen zoals TMS en logistiek platform LISA


Gijsbert Verhoek, salesmanager bij Verhoek Europe: “Met Plan&Go TMS vergroten wij de transparantie in de supply chain en kunnen we stakeholders sneller van acurate informatie voorzien.”

Joanne Spick, Financieel Directeur bij Van Der Wiel: “Plan&Go TMS sluit goed aan op onze bedrijfsprocessen en Centric heeft een uitstekend trackrecord op het gebied van transportmanagementsystemen.”