Centric connect.engage.succeed

Eén centraal platform voor uw digitale logistieke processen


Kies voor papierloos transport en digitaal samenwerken met chauffeurs, charters en klanten

Werkt u als transporteur nog met papieren vrachtbrieven en een boekhouding in ringbandmappen? Dan is het tijd om net als steeds meer branchegenoten de stap te maken naar papierloos werken. Uw klanten verwachten immers een transparant en efficiënt transportproces en real-time informatie over hun zendingen. Digitalisering is een must geworden. Ontdek daarom het LISA-platform, hét logistieke platform voor soepele digitale samenwerking. LISA maakt papierloos transport en gegevensuitwisseling eenvoudig.

LISA is een uniek platform ontwikkeld samen met toonaangevende logistieke dienstverleners. Transportopdrachten verstuurt u met LISA direct naar de smartphone van uw chauffeurs en de afwikkeling van het logistieke proces verloopt volledig digitaal. Geen foutgevoelige papieren vrachtbrief, maar een digitaal document dat real-time wordt verwerkt in uw backoffice-systemen. Het LISA-platform is de snelste weg naar een effectieve logistieke keten. Vraag een gratis demo-account aan.

De voordelen van digitaal werken met LISA

Papierloos werken met de digitale logistieke keten van LISA biedt u veel voordeel:

  • transparantie en efficiëntie in de keten
  • real-time afhandeling van vrachtbrieven en andere documenten
  • lagere administratiekosten, hogere voorspelbaarheid in de keten
  • integreert met uw bestaande backoffice-systemen
  • gratis ondersteunende LISA-app voor chauffeurs (iPhone, Android)
  • binnen enkele dagen starten met digitalisering

Met LISA verzendt u transportopdrachten vanuit uw TMS, WMS of ERP direct naar de smartphone van uw chauffeurs of charters. De informatie over een zending is direct beschikbaar zodra er getekend is voor ontvangst. Voor u én voor uw klant. LISA praat met vrijwel elk backoffice-systeem, werkt gratis op iedere smartphone en communiceert feilloos met TransFollow.

LISA in de praktijk: simpel en intuïtief communiceren met klanten en chauffeurs:

To watch this video you’ll need to accept marketing cookies.