Centric connect.engage.succeed

Realizing efficient & transparent logistics in the supply chain

Centric: innovatieve software voor logistiek, warehousemanagement en transportmanagement


Logistiek dienstverleners verhogen hun service met onze intelligente standaardoplossingen voor digitale aansturing en gegevensuitwisseling


Ontwikkelingen in de logistiek

De wereld van logistieke dienstverleners is altijd in beweging. De branche zoekt continu naar manieren om processen te optimaliseren en verwachtingen in de keten beter af te stemmen. In het warehouse of distributiecentrum, maar steeds vaker ook onderweg naar de bestemming met slimme boordcomputers. Steeds weer staan digitalisering en slimme IT in het middelpunt van de veranderingen die de markt doormaakt. Al jarenlang laten toonaangevende logistiek dienstverleners zich dan ook bijstaan door Centric. Zij vertrouwen blind op onze diepgaande branchekennis, innovatieve oplossingen en flexibele dienstverlening.

Ontdek de voordelen van digitalisering en efficiënte logistieke processen:

  • Krijg real-time overzicht en grip op uw transportproces en verhoog de service met Plan&Go TMS
  • Maak kennis met LISA, het gestandaardiseerde digitale platform voor alle logistieke stromen
  • Stroomlijn uw operatie met onze warehousemanagementsystemen In&Out WMS en Locus WMS


Transport eenvoudig bijsturen bij onverwachte situaties

In de 24-uurseconomie hebt u als logistieke dienstverlener een voortrekkersrol. Daarom worden aan uw dienstverlening hoge eisen gesteld. Voor een goede logistieke prestatie, is het van belang dat u snel op onverwachte gebeurtenissen reageert; u moet overzicht hebben én weten wat er speelt. Dat helpt u om proactief te sturen. Plan&Go geeft u real-time overzicht en helpt u om uw bedrijfsvoering doorlopend te optimaliseren. Zo werkt u efficiënter én gaat uw serviceniveau omhoog.

Kies voor real-time overzicht en grip op uw transportproces en verhoog de service met Plan&Go TMS

Digitale uitwisseling in de logistieke keten.

De economie groeit krachtig en consumentenbestedingen stijgen. Wilt u daar als logistiek dienstverlener optimaal van profiteren? Dan is dit het moment om de papieren verwerking van bedrijfsprocessen achter u te laten. Digitaliseren verhoogt de efficiëntie en bespaart zowel u als uw klanten kosten.

Maak kennis met het LISA-platform, een gestandaardiseerd digitaal platform voor alle logistieke stromen: van fabrikanten tot distributiecentrum en van winkellevering tot e-commerce.

3 redenen waarom u niet om digitale uitwisseling heen kunt

Dit is hét moment om de stap te zetten van papier naar digitale bedrijfsprocessen:

  • optimale ketenafstemming
  • real-time inzicht
  • lage administratiekosten