Centric connect.engage.succeed

Visie op ICT voor de bouw en projectgestuurde bedrijven

De bouw en projectgestuurde bedrijven krijgen te maken met ingrijpende maatschappelijke veranderingen: de stedelijke vernieuwing, demografische ontwikkelingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bouwbedrijf van morgen biedt zijn klanten duurzame en aanpasbare oplossingen die beantwoorden aan nieuwe individuele en maatschappelijke behoeften.

Bovendien verandert het speelveld waarin de bouwbedrijven acteren voortdurend. De verschillende (tegenstrijdige) belangen van de betrokken bouwpartners, de complexiteit van het bouwproces, de vaak korte duur van relaties tussen bouwpartners in de bouwkolom, de prijsvorming. Het vereist creativiteit en innovatiekracht van de aannemer. 

Centric: uw gesprekspartner voor ICT in de bouw en projectgestuurde bedrijven

Centric ondersteunt en adviseert u bij al deze ontwikkelingen en uitdagingen. Wij vertalen onze kennis over de ontwikkelingen in de markt en de samenleving in ICT-oplossingen voor de bouw. Innovatieve oplossingen die de bouwsector verbinden met de toekomst. Van tools voor business intelligence tot mobiele applicaties.