Centric connect.engage.succeed

Financieel beheer

Uw financieel beleid, van dagelijkse boekhouding tot strategisch assetbeheer en langetermijnplanning, is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Centric focust met FINACC op een aanbod dat gebruiksvriendelijk en helder is en optimale koppelingsmogelijkheden biedt.

Met FINACC voert u uw financiële administratie en beschikt u altijd over actuele informatie en financiële analyses. Daarnaast helpt FINACC bij het verbeteren van het rendement van uw onderneming en projecten.  Vooral de uitgebreide mogelijkheden in de analytische boekhouding zorgen voor de financiële data waarop elke ondernemer of bedrijfsleider belangrijke beleidsbeslissingen baseert.

FINACC zorgt voor het volledige financiële beheer van uw organisatie. De integraties met de overige Centric-applicaties zorgen ervoor dat alle kosten en opbrengsten op de juiste manier in de boekhouding worden verwerkt. Bij gebruik van de financiële applicatie (FINACC) van Centric zijn deze integraties standaard aanwezig en kunt u naadloos aansluiten op PROJECT, CONTACT en SERVICE. Daarnaast is FINACC geïntegreerd met Isabel6 en als partner van Isabel gecertificeerd om de nodige dienstverlening te doen bij de overgang van Isabel5 naar Isabel6. Uiteraard is FINACC ook geïntegreerd met Arco Invoice voor de automatische elektronische afhandeling van aankoopfacturen.

Debiteurenbeheer is in de huidige economische conjunctuur cruciaal. Continue aandacht op de betalingsafspraken van klanten en het bijhouden van de gemaakte afspraken zorgen voor snellere betalingen. De integratie met CONTACT zorgt er voor dat de afspraken op dit vlak zichtbaar kunnen zijn voor alle overige medewerkers die met de klant in contact komen.  Dankzij deze module voorkomt u problemen met uw cashflow.