Centric connect.engage.succeed

Customer Relationship Management

CONTACT is een applicatie voor relatiebeheer/CRM die in verschillende branches wordt gebruikt. CONTACT is echter bij uitstek geschikt voor bedrijven in de bouwsector omdat in deze applicatie de nadruk ligt op het beheer van alle relaties. Juist bedrijven in de bouw hebben naast hun klanten, ook talrijke relaties met (onder)aannemers, leveranciers, architecten, studiebureaus,...

Met CONTACT beheert u de gegevens van contactpersonen centraal: zo voorkomt u dubbeling en vervuiling in uw bestanden. U ziet direct welke acties bij de relatie openstaan en welke zijn afgehandeld. U koppelt relevante documenten aan de relatiegegevens en genereert brieven, faxen of mailings via zelf te definiëren MS Word-sjablonen.  U registreert eenvoudig contacten en legt nog te realiseren contacten vast, wijst ze toe aan een medewerker en synchroniseert met MS Outlook.

Pluspunten

  • Integratie met andere producten uit de suite: u registreert en beheert uw relaties op een plek, maar kunt deze data gebruiken in alle gekoppelde applicaties.
  • Importeren en exporteren van gegevens vanuit en naar MS Excel, integratie met Arco en MS Outlook.
  • Integratie mogelijk met uw telefooncentrale: direct de juiste informatie op uw scherm wanneer u door een van uw relaties gebeld wordt.