Centric connect.engage.succeed

Oplossingen

Voor de continue beschikbaarheid van IT-middelen levert Centric diverse diensten aan organisaties waar IT een steeds prominentere rol binnen het primaire proces speelt. Als gerenommeerde IT-dienstverlener zijn wij specialist in het ontwerpen, realiseren, implementeren en beheren van de meest complexe infrastructuren die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Hierbij maken wij gebruik van moderne, bewezen technologieën en projectmethodieken.

U bepaalt bij Centric zelf de vorm en mate van ondersteuning op het gebied van infrastructuur en IT-beheer. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een gedegen advies. Uiteraard kunt u ook onze IT-professionals inzetten, indien gewenst op projectbasis met resultaatverplichting. U kunt ook de complete infrastructuur aan ons uitbesteden.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, beschikt Centric over goed opgeleide IT-professionals die ruime ervaring hebben met uiteenlopende projecten. Zij beschikken over kennis van de laatste ontwikkelingen binnen dit snel bewegende vakgebied, mede door de partnerships die wij met diverse producenten van hard- en software hebben. Bovendien investeren wij volop in onze producten en diensten. Wij innoveren met een focus op praktische inzetbaarheid.