Centric connect.engage.succeed

Controlled Migration Framework

Complexe architecturen vereisen tegenwoordig een gedegen aanpak tijdens een migratie. De complexiteit van de integratie in de organisatie is zo toegenomen, dat de aanpak bij een migratie meer aspecten kent dan voorheen. Om een migratietraject succesvol te laten verlopen heeft Centric veel aandacht voor een zorgvuldige voorbereiding, begeleiding en een nauwkeurige, gefaseerde planning. Dit wordt in kaart gebracht door middel van het Controlled Migration Framework.

Wat biedt het Controlled Migration Framework?

Het Controlled Migration Framework brengt uw processtappen, risico’s en beslismomenten vooraf al in kaart. Dit gebeurt volgens een PRINCE2 aanpak, helemaal toegespitst op de implementatie van uw nieuwe infrastructuur. Daarbij integreert Centric kennis van de laatste technologische ontwikkelingen en inzichten over het beheer in het hele proces. 

Het Controlled Migration Framework bestaat uit drie fasen:
Architectuur - Realisatie - Uitrol

Het Controlled Migration Framework is modulair: u kunt ervoor kiezen om elke fase afzonderlijk of gekoppeld te laten uitvoeren. U kiest precies wat u nodig heeft.

Centric besteed veel aandacht aan communicatie en samenwerking. U heeft altijd een duidelijk aanspreekpunt en wordt periodiek geïnformeerd over de status en voortgang van het project. U behoudt dus altijd controle over en het inzicht in het complete proces, terwijl de productie gewoon doorgaat.

Kortom: met Controlled Migration Framework blijft uw bedrijfsproces operationeel terwijl de ICT-gebruikers verrast zijn over de soepele uitrol van de nieuwe ICT-infrastructuur.

Voordelen van Controlled Migration Framework

  • U heeft volledig inzicht in en controle over kosten, projectresultaat en doorlooptijd door heldere aanpak en fasering van het migratietraject
  • Groot draagvlak en snelle gebruikersacceptatie van opgeleverde producten door continue dialoog met uw beheerders en gebuikers
  • Het wiel wordt niet opnieuw uitgevonden: best practices tegen lage kosten