Centric connect.engage.succeed

Hybrid Workspace: de werkplek van nu

Vrijheid is dé manier om de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Vrijheid in de manier waarop, waar en wanneer zij hun werk doen, bijvoorbeeld. De Hybrid Workspace van Centric is een moderne digitale werkplekoplossing die uw medewerkers deze vrijheid geeft. De Hybrid Workspace geeft hen veilig online toegang tot hun gegevens. Waar, wanneer en met welk device ze ook willen werken. Of met welke apps. Zo halen uw medewerkers het maximale uit zichzelf. 

Hybrid Workspace-nuchtere kijk op IT 

 

Hoge flexibiliteit van de cloud

De Hybrid Workspace is gebaseerd op een hybride cloudinfrastructuur, waarbij uw on-premise datacenter gecombineerd wordt met het private cloudplatform van Centric en de public cloudplatformen Azure en Office 365 van Microsoft.

Focus op veiligheid

Het open karakter van de cloud vraagt om moderne beveiligingsmaatregelen. Centric verlegt de focus daarom van het datacenter naar beveiliging van de data. Zo biedt de Hybrid Workspace hoge flexibiliteit én uitstekende veiligheid. U blijft volledig in controle over waar uw data wordt opgeslagen. 

Gebruiksvriendelijk

Een webbased en persoonlijke Workspace Portal biedt medewerkers de juiste informatie om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De portal bevat bijvoorbeeld gepersonaliseerde nieuwsberichten, een compleet DMS en toegang tot teamsites om informatie met collega’s en externe partners te delen. De Portal is modulair gebouwd met Microsoft SharePoint. 

Productief met Office 365

Voor contentcreatie, communicatie en digitale samenwerking biedt de Hybrid Workspace Microsoft Office 365. Microsoft voegt continu nieuwe functies en mogelijkheden toe aan dit cloudbased platform. U hoeft dus niet meer periodiek te updaten.

Businessapplicaties 

Uw business applicaties worden beschikbaar gesteld met moderne distributie- en publicatietechnologieën. Of het nu gaat om SaaS-applicaties, legacy-applicaties of apps voor mobiele devices: de Hybrid Workspace biedt medewerkers altijd de juiste applicaties.

Voordelen


altijd en overal veilig online

Altijd en overal veilig, online toegang 
tot uw werkplek en gegevens

geschikt voor elk type device

Geschikt voor elk type device: 
laptop, tablet en zelfs smartphone

flexibel en toekomstbestendig

Flexibel en toekomstbestendig dankzij de 
Centric Hybrid cloud

single sign on

Medewerkers loggen één keer in 
om al hun applicaties te gebruiken (single sign-on)

verhoog tevredenheid en productiviteit

Verhoog de tevredenheid en de 
productiviteit van uw medewerkers

implementatie

Centric hanteert een bewezen projectaanpak 
voor de implementatie van de Hybrid Workspace

Verschillende scenario's 

De Hybrid Workspace is een Managed Solution aangeboden vanuit de Centric-cloud volgens het pay-per-usemodel. Wij verzorgen het beheer van de oplossing, u betaalt alleen naar gebruik. Daarbij biedt onze servicedesk u meertalige gebruikersondersteuning. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Als alternatief kunnen we de Hybrid Workspace binnen uw eigen datacenter implementeren. De Workspace draait dan op uw eigen ICT-infrastructuur en wordt beheerd door uw eigen IT-medewerkers.  

Schakel over op de moderne digitale werkoplossing