Centric connect.engage.succeed

Flexibele ondersteuning

Met honderden ervaren IT-professionals onderscheidt Centric tien hoofdfuncties die uiteenvallen in verscheidene competentieniveaus. Van trainees en Support Engineers tot en met Project Managers en Business Consultants. We stellen onze medewerkers op tijdelijke, semi-permanente of permanente basis beschikbaar. Dit geldt voor respectievelijk: capaciteitstekorten (Detachering), kennis en ervaring voor uw afdeling (projecten en diensten) en outsourcingstrajecten (zie ICT Outsouring).

Onze Recruiters stemmen uw eisen en wensen af op de specialisaties van onze IT-professionals. Vervolgens coachen, stimuleren en motiveren de Recruiters onze IT-professionals op basis van competentiebeoordelingen en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingsacties. U wordt hierbij betrokken, zodat u zelf invloed heeft op de kwaliteit van de IT-professional.

Bij langdurige opdrachten bieden we de mogelijkheid tot het wisselen (jobrotation) van onze IT-professionals. Met deze aanpak vinden we eenvoudig de IT-professional die aansluit bij uw wensen: continue kwaliteit en een constant prijsniveau met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Voor onze ondersteuning kunt u kiezen uit onderstaande oplossingen: