Centric connect.engage.succeed

Database Services

Centric is specialist op het gebied van databasebeheer en tuning. Onze jarenlange praktijkervaring en actuele kennis garanderen een kwalitatieve dienstverlening. Wij stemmen het beheer volledig af op uw bedrijfsvoering, zodat het niveau van de dienstverlening volledig aan uw specifieke wensen en eisen voldoet.

Wij bieden onze expertise aan in de volgende vormen:

DBA-consultancy

Onze experten staan voor u klaar om bijvoorbeeld een installatie, update, patching of een migratie van uw Microsoft of Oracle-omgeving tot een goed einde te brengen. Onze kennis en kunde delen wij ook graag met u voor het inrichten van complexe DB-architecturen. Heeft u advies nodig over Oracle en Microsoft gerelateerde technologische en organisatorische problematiek? Onze experten staan u graag bij!

Proactief Beheerplan / Remote Monitoring / Healthchecks

Centric beheert uw databases volgens een overeengekomen beheerplan, op maat van uw organisatie of met een gepredefinieerde aanpak.

Quick Scan

Maakt u optimaal gebruik van de Oracle of Microsoft technologie, of zou uw database-omgeving veiliger, sneller en betrouwbaarder kunnen worden? Laat ons DBA-team een inventariserend onderzoek van uw omgeving uitvoeren en krijg antwoord op deze vragen.

Detachering

Tijdelijke inzet van onze DBA’ers of database consultants.

Flexible Support / DBA-Abonnement

De ideale transparante beheeroplossing voor organisaties die externe Oracle- en Microsoftexpertise flexibel willen inzetten.