Centric connect.engage.succeed

Werkplekuitrol

Geen organisatie ontkomt eraan om incidenteel een migratie uit te voeren. Vaak wordt het echter zo lang mogelijk uitgesteld. Waarom zien organisaties op tegen een migratie?

Het antwoord is simpel: het is een tijdrovend proces met veel operationele activiteiten. U zet uw ICT’ers echter het liefst in voor hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien wilt u dat uw gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden van de migratie. Centric biedt u hiervoor de oplossing; wij verzorgen voor u een adequaat uitrolproces waarbij u binnen korte termijn kunt beschikken over gebruiksklare pc’s.

U bepaalt zelf de planning voor de uitrol. Bij de start inventariseren wij welke hardware bij u aanwezig is en welke wensen en eisen u heeft voor de nieuwe situatie. Op die manier kunnen slimme afwegingen worden gemaakt over de eventuele herinzet van gebruikte hardware. De verouderde hardware halen wij bij u op en daarvoor plaatsen wij geïnstalleerde pc’s terug.

In de Staging Ruimte wordt nieuwe hardware gebruiksklaar gemaakt. Gebruikte infrastructuur kan worden gereinigd en geüpgrade om terug te worden ingezet. De infrastructuur ondergaat een laatste controle op de werkplek zelf. U hebt de zekerheid dat de infrastructuur aan alle gestelde eisen voldoet.

Centric bezit naast de “Staging” Ruimte een beveiligde Warehouse waar de hardware voorraad wordt beheerd.