Centric connect.engage.succeed

Become our next IT agent 

 

Centric zoekt IT agents op MatchIT

Topbedrijven spreken ons aan om op onze IT professionals een beroep te doen. Wil jij op een IT mission bij onze klanten? Kom dan met ons afstemmen of we een match hebben! Je vindt ons op de tweede editie van MatchIT, een niet te missen jobevent. Kom langs op donderdag 28 september in The Square, Brussel.
 

IT missions bij topbedrijven

Verschillende toonaangevende topbedrijven spreken ons aan om IT professionals te detacheren. Voor opdrachten op korte of op lange termijn. Wij sturen freelancers of payrollers naar hen toe, maar blijven nauw contact houden. Is de opdracht niet echt wat je had verwacht of wil een beroep doen op de knowhow van ons internationale netwerk? Geen probleem, ons team is makkelijk aanspreekbaar en zoekt snel een gepaste oplossing

Freelance of payroll

We zoeken zowel IT'ers die op freelance basis werken als vaste medewerkers (payroll). We hanteren een aantrekkelijke en marktconforme verloning voor de job. En bovenal... je wordt een Centric agent die we opvolgen. Sluit je aan bij ons specialistenteam en we delen onze kennis waarover we beschikken.  

25 jaar Centric

Centric België is een betrouwbare organisatie met 400 medewerkers in België. We zijn gekend om onze professionele en pragmatische aanpak. Wij kunnen snel schakelen, hebben korte beslissingslijnen. Bovendien maken we deel uit van een internationale organisatie met hoofdzetel in Nederland. Internationale jobs behoren zo ook tot de mogelijkheden. 

Profielen

De profielen van IT professionals die we zoeken zijn divers. We werken zowel met vaste medewerkers als freelancers:

  • Support Engineer
  • System Engineer 
  • .Net Developer 
  • Java Developer 
  • Sharepoint 
  • Mobile Apps Developer 

En nog veel meer.


Logo MatchITProgramma

MatchIT zorgt voor extra workshops en key note sprekers over IT en jobgerelateerde hot topics. De organisatie gebeurt door DataNews.

Deelnemen 

We onthalen je graag persoonlijk. Maak daarom vooraf een date via het online matchmaking traject.
  
Meet the team op matchit