Centric connect.engage.succeed

Onze cultuur

Centric kent een aantal waarden die onze cultuur typeert. Hieronder vind je dé vier redenen om bij ons te komen werken.

Blijf groeien

Centric is groot geworden door kansen te grijpen en risico’s te nemen. Dit vragen we ook van onze medewerkers. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de richting van jouw carrière te bepalen.

Gewoon dóen

Als jij je thuis voelt in een omgeving van korte lijnen en snel schakelen, zit je bij Centric op de juiste plek. We bieden je volop ruimte voor eigen initiatief. Heb je een goed idee, dan hoeft dat niet via uitgebreide procedures goedgekeurd te worden. Gewoon dóen. Die vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je bij Centric.

Jezelf zijn

Centric is een nuchtere, open en informele organisatie. We voelen ons betrokken bij elkaar en bij onze opdrachtgevers. Centric’ers zijn collegiaal en kunnen goed samenwerken. Je mag bij ons gewoon jezelf zijn; en dat is wel zo prettig.

Leef je uit!

Plezier in je werk is een voorwaarde voor succes. We bieden onze medewerkers veel individuele vrijheid. Je hebt een belangrijke stem bij de keuze van je projecten. Onze projecten zijn vaak complex, waardoor je de uitdaging in je werk houdt.