Centric connect.engage.succeed

Retail Automatisatie

next IT wave in retailChange is hét codewoord in de Europese retailwereld. Klanten verwachten innovatieve en inspirerende nieuwe ideeën. De druk op uw IT-landschap blijft stijgen. IT speelt tenslotte een cruciale rol voor moderne retailers. Traditionele winkels moeten even slim en geconnecteerd zijn als hun online equivalenten.

Ready for the next IT wave in retail?

Heeft u de indruk dat u tijd verspilt door meerdere oplossingen en verschillende diensten te beheren met te veel IT business partners? Dan is de tijd rijp om een switch te maken. Centric biedt een unieke Omnichannel Retail Suite die alle customer journeys kan ondersteunen die je maar kunt bedenken. Onze managed services voor retail maken een slimme en geconneteerde 24/7 winkel mogelijk en helpen uw denkwerk en workload drastisch verminderen. Zo kunt u zich focussen op nieuwe en spannende uitdagingen zoals big data, machine learning en algoritmes.

Innoveer uw IT landscape

Bent u er klaar voor om een stap verder dan de concurrentie te zetten? Bent u klaar om met glans te mee surfen op de nieuwe IT-golf in retail? Download onze whitepaper en ontdek hoe u nieuwe opportuniteiten in uw business kunt verweven.  

Download the whitepaper 'Are you ready for the next IT wave'

  

  

   

       

    
Wij help retailers slagen. Kunt u de ambities en business ideeën nog volgen? Het Centric-team helpt u met plezier. We zijn een betrouwbare en ervaren partner die u helpt met de uitdagingen die een steeds veranderend IT-landschap met zich meebrengt.