Centric connect.engage.succeed

StoreWorld inPosition

Met inPosition verhogen verkoopmedewerkers de service door het verkoopproces van A tot Z persoonlijk met de klant te doorlopen: van het geven van productinformatie tot de betaling of bestelling van een artikel.

Steeds meer retailers hebben de behoefte aan extra mogelijkheden op het gebied van service en klantbeleving op de winkelvloer. Traditionele POS-oplossingen missen hiervoor vaak de benodigde flexibiliteit, omdat de functionaliteit van deze systemen niet op die plek aanwezig is waar de verkoopmedewerker het nodig heeft, namelijk daar waar de klant zich bevindt. StoreWorld inPosition biedt die flexibiliteit wel, waardoor alle scenario’s van het verkoopproces persoonlijk en zonder onderbrekingen worden afgehandeld.

InPosition is te gebruiken op smartphones, tablets en touchscreens en integreert met centrale back-endoplossingen, zoals ERP, CRM, PIM en e-Commerce.

Functionaliteit

InPosition geeft inzicht in onder andere productinformatie, voorraden en alternatieve of complementaire producten. Verkoopmedewerkers hebben met behulp van deze informatie geen reden meer tot nee-verkopen en zijn beter in staat cross- en upsellmogelijkheden te creëren.  Ook ondersteunt inPosition betalingen door middel van de gecertificeerde, draadloze pinkoppeling van Centric, waardoor de klant niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Een klant kan ook een bestelling plaatsen en aangeven of hij deze in de winkel ophaalt of wil laten thuisbezorgen.