Centric connect.engage.succeed

Informatie- en projectmanagement voor de bouw

Als manager in de bouw staat u onder constante druk om uw projecten op tijd en tot tevredenheid van de klant op te leveren. Het is ook evident dat u voldoet aan strenge Europese kwaliteitsnormen en een uitgebreide milieuwetgeving. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de huidige economische conjunctuur voor een ongekende druk op de budgetten. Net daarom is een goed informatiemanagementsysteem cruciaal. En dat geldt zowel voor het budgetteren en plannen van het project als voor de feitelijke bouwfase.

Wij zijn ons ervan bewust dat succesvol projectmanagement staat en valt met goede communicatie en een goed informatiemanagement. U ontvangt permanent informatie van een veelheid aan partijen die bij de bouw betrokken zijn. Het resultaat is dat u het overzicht verliest wat het managen en waar nodig bijsturen van het project vrijwel onmogelijk maakt.

Centric Building Solutions

Centric Building Solutions is ontworpen als een systeem dat een open en transparant communicatiebeleid binnen het bedrijf ondersteunt. Kostenbeheersing en tijdig bijsturen van een project lijken dan plots wel mogelijk. Toegankelijk via een webbrowser en ondersteund door uiterst stabiele Oracle-technologie, staat het bekend om zijn grote flexibiliteit en efficiëntie.

Modulair

De grote kracht van Centric Building Solutions is het uitgebreide scala aan vrij te kiezen modules:

  • CRM
  • Calculatie
  • Aankoop- en voorraadbeheer
  • Materiaal- en personeelsbeheer
  • Facturatie en boekhouding
  • Projectontwikkeling, planning en kopersbeheer
  • Sterke nieuwe functionaliteit zijn de modules voor projectontwikkeling, planning en kopersbeheer. Centric Building Solutions vereenvoudigt uw dagdagelijks projectmanagement als bouwondernemer, of u nu actief bent in de algemene bouw, de wegenis- en grondwerken, de waterwerken, de industriebouw, de woningbouw of als installateur.