Centric connect.engage.succeed

Detachering

Detachering biedt uitkomst daar waar het gaat om de opvang van tijdelijke pieken in de behoefte aan ondersteunend personeel. Deze tijdelijke medewerkers worden door uw eigen organisatie aangestuurd. Feitelijk leveren wij, op basis van het door u verstrekte functieprofiel, tijdelijke capaciteit voor een afgesproken periode. Doordat detachering een belangrijk deel uitmaakt van de activiteiten van Centric beschikken we over referenties in alle grote branches in België.

Ervaring op elk gebied: Centric onderscheidt tien hoofdfuncties op drie of vier functieniveaus. Hoe hoger het niveau, hoe zwaarder de functie. Hieronder de functies in het kort:

  • Een IT-trainee is een startende IT'er, die door training en coaching al snel uitgroeit tot een waardevolle kracht op de centrale helpdesk.
  • Een Support Engineer is de technische steun en toeverlaat als het gaat om eenvoudige automatiserings- en beheerprocessen.
  • Een Support Specialist is een deskundige gecertificeerde medewerker op het gebied van ITIL-processen.
  • Een Systems Specialist is een deskundige, gecertificeerde duizendpoot die thuis is in het ondersteunen en uitvoeren van kantoorautomatiseringsprocessen. Oplossen, beheren en  installeren.
  • Een Networks Specialist is een automatiseringsdeskundige die vertrouwd is met het inrichten, beheren en optimaliseren van netwerken bij onze opdrachtgevers.
  • Een Applications Specialist heeft zich bekwaamd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van applicaties. Een onmisbare schakel in (complexe) automatiseringsprojecten in uiteenlopende fasen.
  • Een Project Leader coacht niet alleen, maar fungeert ook als vraagbaak en schroomt niet om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een coachende aanpakker, die al zijn kennis en kunde inzet voor kwalitatieve resultaten uit opdrachten en projecten.
  • Een Technical Consultant is meer dan een adviseur. Deze oplossingsgerichte meedenker adviseert opdrachtgevers niet alleen over de inrichting van complexe (kantoor)automatiseringsomgevingen, maar kan ook optreden als expert tijdens projecten.
  • Een Business Consultant is een expert op het gebied van het afstemmen van automatiseringsprocessen op bedrijfsprocessen. Hij kan o.a. optreden als interimmanager van uw automatiseringsafdeling.
  • Een Project Manager leidt en begeleidt een project van begin tot eind en fungeert als centraal aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne projectorganisatie. Een leidinggevende strateeg, die al zijn kennis en competenties inzet om projecten tot een succesvol einde te brengen.